Foarte bun… de demis

n timp ce responsabilii Directiei de Sntate Public (DSP) Vaslui nu au fcut publice rezultatele evalurii activittii managerilor spitalelor din judet, conducerea Spitalului Municipal de Urgent Elena Beldiman Brlad spune c a primit cel mai bun calificativ, respectiv Foarte bine. Dar, dac managerul spitalului, Dionisie Lefter, se afl ntr-o stare de euforie, presedintele PSD Brlad, Adrian Solomon, anunt c nota primit a fost doar o pcleal de 1 aprilie si c va fi schimbat. S-au finalizat evalurile managerilor celor sapte spitale din judet, ns conducerea DSP Vaslui nu a fcut nc publice rezultatele. n acest timp, se speculeaz si fac pariuri asupra rmnerii sau schimbrii managerilor liberali din posturile ocupate prin concurs. Pe 1 aprilie, cnd managerul Spitalului Municipal de Urgent Elena Beldiman Brlad a fost programat pentru evaluare, acesta avea mari emotii. Ieri, cnd Lefter deja cunostea calificativul primit, situatia se ntorsese cu 180 de grade. Acum era att de fericit nct aproape c striga n gura mare c a primit nota maxim. Ce pot s spun? Rezultatul evalurii a fost foarte bine. Am semnat deja si procesul verbal. Adic, din punct de vedere al contractului pe care l am, mi-am ndeplinit atributiile, ne-a spus Lefter. Pe de alt parte, deputatul PSD Adrian Solomon a afirmat ieri, n cadrul unei conferinte de pres, c Lefter este asa de bun n functia pe care o ocup, nct spitalul ar trebui s-i preia numele si s se cheme Spitalul Lefter – Brlad, n loc de Spitalul Elena Beldiman Brlad. Acesta a adugat c tot ceea ce i s-a ntmplat managerului la evaluarea de pe 1 aprilie a fost doar o pcleal si c, n scurt timp, va fi schimbat, dnd de nteles c tot criteriile politice sunt cele care fac regulile. Rmne de vzut ct timp va reusi Dionisie Lefter s stea n fotoliul pe care l ocup, nainte ca postul s-i fie suflat de social-democrati. Vestile par a fi cel putin la fel de sumbre si n ce o priveste pe Magdalena Cozma, managerul Spitalului de Copii Sf. Nicolae din Brlad. Aceleasi surse politice au afirmat c si pe aceasta o paste schimbarea.

4 COMENTARII

  1. daca situatia actuala( bolnavii inghesuiti in paturi,obligati sa vina cu medicamente si hrana de acasa)e rezultatul unui act managerial notabil,iar Lefter merita sa ramana ,sa nu se astepte nimeni la o imbunatatire .

  2. Bravo domnule manager,fa-ti teaba in continuare ca vin vremuri grele.Altii n-au incarcare de aia tot latra prin ziare dar tu ai un spital greu de condus si trebuie sa te concentrezi acolo.Lasa politica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.