Vasluiul pregateste meciul cu Poli Iasi

Elevii lui Viorel Moldovan efectueaz ultimele preparative naintea disputei de mine, de pe Municipal, cu Poli Iasi. Desi valoarea celor dou combatante, precum si avantajul terenului propriu converg spre un deznodmnt favorabil gazdelor, nclestarea se anunt destul de echilibrat. Venirea lui Cristiano Bergodi la timona iesenilor, mprumutul lui Andrei Cristea de la Dinamo si moralul bun, dup victoria obtinut n dauna craiovenilor, toate acestea fac din ieseni un adversar de temut. Mai mult, banii au reaprut la gruparea de pe Bahlui si, din acest motiv, jocul va fi nc si mai dificil.

2 COMENTARII

  1. Fata din tur acum avem o echipa puternica iar spre linistea voastra Andrei Cristea Va juca vineri adica va putea fi recuperat deci nu este nimic grav cit despre fotbalistii nostri vor musai sa cistige si U.Craiova se lauda ca ne inving dar sa vazut ca au avut sase ratari iar noi ieseni din doua suturi pe poarta am dat gol prin Buta asa ca atentie mare la cuplul Andrei Cristea Ionut Bilba si mai trebuie luat in considerare Cornel Buta Bernsiak slovenul adica toata echipa iar noi venim la Vaslui ca sa cistigam toate cele trei puncte si credeti-ma ca le vom cistiga nu ne sperie pe noi o echipa ca a voastra pentru ca avem nevoie de aceste puncte ca de aer si le vom obtine de aceea dorim un arbitraj corect nu un arbitraj pro-Vaslui ci ca cei mai buni sa cistige si noi iesenii suntem cei mai buni credeti-ma voi stiti ca a participa intr-o cupa europeana trebuie multa munca ca anul trecut de aceea noi trebuie sa cistigam ca sa ne putem salva de la retrogradare si sa stringem cit mai multe puncte in cit mai multe victorii in acest retur iar noi iesenii sa ne clasam pe un loc cit mai sus in clasament iar incepind de la anul sa putem si noi iesenii participa intr-o cupa europeana.Este adevarat ca voi ati facut transferuri de peste trei milioane euro dar nici noi iesenii nu suntem mai prejos fata de voi meciul de miine va fi pe viata si pe moarte voi vasluienilor ce spuneti>Singurul lucru care ne deranjeaza este rivalitatea dintre cele doua cluburi si cele doua galerii in rest sa auzim numai de bine.

  2. Iar nu esti informat…Andrei Cristea a suferit o comotie in meciul cu oltenii…sanse mici sa joace la fel si Buta…asa ca MILI il va avea adversar direct pe fostul vasluian Petar Jovanovic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.