Vasluienii vor trei puncte de la Bistrita

Juctorii lui FC Vaslui preg tesc cu mare atentie disputa de smbt, de la Bistrit a, cu Gloria lui tata Jean. Meciul se anunt dificil, din cel putin dou motive: avantajul terenului propriu si marea dorint a gazdelor de a cstiga, avnd n vedere situatia precar pe care o au n acest moment n clasament. De fapt, un succes n fata Vasluiului ar nsemna, pentru elevii lui Ioan Ovidiu Sabu, o adevrat gur de oxigen, n perspectiva salvrii de la retrogradare. Cum vasluienii tintesc Europa si au demonstrat de attea ori c nu au mam, nu au tat, este de presupus c n inima Ardealului se va da o lupt pe viat si pe moarte pentru punctele puse n joc. Tocmai din aceste considerente elevii lui Moldovan se pregtesc cu mare asiduitate. La antrenamentul de ieri dimineat, toti juctorii au artat un tonus de competitie ridicat si o mare dorint de a se impune.

Avem un potential enorm

Viorel Moldovan asteapt mult mai mult de la echipa pe care o pregteste. Desi a scos un punct pretios n Ghencea si a nvins fr dubii Iasul, el sper ca trupa sa s evolueze si mai bine de la meci la meci. Sper s crestem n continuare. Avem potential si cred n calitatea juctorilor de care dispun. Am convingerea c ne putem impune la Bistrita. Avem mare nevoie de cele trei puncte, spune Moldogol.

Fair-play-ul lui Milos Pavlovic

Mijlocasul lui FC Vaslui are valoare, ns a demonstrat c dispune si de mult fair-play. Cu Steaua puteam fi eliminat, dup cotul administrat lui Bogdan Stancu. Desi nu am vrut s lovesc, a fost o imprudent din partea mea. Cu Iasul, ns, nici att nu a fost. Brnet s-a lovit de mine iar cu Plesca ne-am ciocnit cap n cap iar eu am fost mai tare. Nu a fost nici cea mai mic intentie din partea mea de a-i lovi. mi cer scuze celor trei, a declarat Milos Pavlovic.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.