Ultimele zile ale prefectului Ciprian

Ciprian Iftimoaie, (nc) prefectul judetului Vaslui, si numr zilele de functie de ceva vreme, dar acum nu mai are de numrat nici mcar pn la 10. La sedinta de Guvern de spt mna care vine ultimii 5 prefecti, din cei 10 care au mai rmas „de pe vremea” liberalilor, vor fi schimbati. Printre acestia va figura si Iftimoaie al nostru, care va deveni un „onorabil” inspector guvernamental. ntre timp ns, prefectul n funtie declar c si ndeplineste atributiile n continuare ca si cum nu se va ntmpla nimic. Liberalul Iftimoaei a lsat, binenteles, o oarecare „mostenire”, dar zilele trecute a lsat ceva mai mult: a terminat programul de guvernare pentru judetul Vaslui pe baz crora pedelistii si pesedistii vor guverna judetul Vaslui, cel putin teoretic. „Chiar azi am definitivat programul de guvernare 2009 – 2012 cu aplicare pentru judetul Vaslui. Pentru realizarea lui am colaborat cu toate directiile deconcentrate de la care am primit informatii relevante ce deriv din programul de guvernare mare”, a declarat Iftimoaei. Resemnat, prefectul Ciprian Iftimoaei si asteapt noua misiune pe care i-o va ncredinta guvernarea actual: „Numirea n functia public de inspector guvernamental nu este altceva dect o etap din evolutia mea profesional si, cu sigurant, voi avea de nvtat lucruri interesante si voi cunoaste alti oameni. Eu sper ca cei care coordoneaz compartimentul inspectorilor guvernamentali aflat n subordinea Secretariatului General al Guvernului vor avea inteligenta si abilitatea prin care s ne exploateze la maxim. Personal, as vrea s m ocup de Regiunea de Dezvoltare Nord – Est”.

4 COMENTARII

  1. am citit cele trei comentarii si mi s-a confirmat din nou cat de saraci la minte sunt vasluienii,o duc din ce in ce mai greu fata de anii anteriori dar nu vor sa recunoasca ca au facut o alegere proasta la parlamentare.

  2. Ce sa faci tu la REGIUNEA NORD-EST ?!Vai de p….. ta de dobitoc,vrei sa lingi si tu ceva de acolo.Daca esti asa de specialist in alde….dezvoltarii ?????? De ce nu ai facut nimic limbricule pentru judetul vaslui???????.Lichea politica care ai lins toate pragurile pe la Bucuresti si acum te dai in spectacol cu stiinta ta.Din punctul de vedere a mai multor vasluieni,poti sa ajungi si in iad,ca doar acolo iti este locul jigodie.!!!!!!!!!!!

  3. Cel mai prost prefect din istoria Prefecturii si mai mult ca sigur ca va fi si cel mai prost inspector guvernamental.Bai ,OFTICOAIE sa stii si tu ca programul de guvernare nu se face dupa pasarelele tale din creierul tau mic cit o nuca,inflamat de asa zisele pareri sociologice.Mars de aicea…. lichea politica si lingau parsiv.Tu vorbesti?!Daca guvernul BOC isi pune inspectori guvernamentali ca acest „cicacios” sigur nu o sa prinda alegerile parlamentare.OFTICOAIE este un „avorton nematurizat” manevrat politic,dar ofticos pe dictatura care se plorifereaza la nivelul judetului Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.