Prefectura Vaslui are conducere nou-nouta

Miercuri, ultimele vestigii ale fostei guvernri au fost nlturate de la vrful administratiei vasluiene. n cadrul ultimei sedinte de Guvern, prefectul Ciprian Iftimoaei si subprefectul Sergiu Marian au fost schimbati din functie, devenind inspectori guvernamentali. Lui Iftimoaei i-a luat locul pesedistul Ioan Tibulc, iar n locul lui Sergiu Marian a fost numit pedelistul Traian Hulut, pn mai ieri director interimar al Oficiului Judetean de Consultant Agricol. Iftimoaei si Marian au fost numiti inspectori guvernamentali. Ieri, Sergiu Marian s-a ntlnit cu toti angajatii Institutiei Prefectului judetul Vaslui si le-a multumit pentru buna colaborare de care au dat dovada n cei patru ani si dou luni ct a fost subprefectul judetului. „Am lucrat aici peste patru ani de zile si am avut o colaborare bun cu toti angajatii. Am avut multe de nvtat de la ei, sunt mndru c am lucrat n aceast institutie si pot spune c am cptat foarte mult experient. Am trecut cu bine mpreun prin multe evenimente, plcute si neplcute, si am convingerea c ne-am fcut datoria cu totii. De aceea, am considerat firesc s le multumesc colegilor mei, crora le doresc ca n continuare s-si fac treaba cu profesionalism, s fie o echip unit”, a declarat Sergiu Marian.

O numire cu nbdi

n privinta celei de-a doua numiri la care a avut dreptul Filiala Judetean a PDL, conform protocolului semnat ntre PSD si PDL, au existat o serie ntreag de incertitudini. Surse din PDL Vaslui au vorbit ieri, dup ce numirea lui Hulut a fost confirmat, despre trei nominalizri. nc din start, n interiorul PDL Vaslui s-a hotrt c cel de-al doilea subprefect trebuie s vin din partea Brladului. n consecint, primul subprefect „posibil” a fost nominalizat de Organizat ia Municipal Brlad a PDL. Din motive nc neelucidate, candidatura lui Cornel Plesu nu a fost acceptat de Biroul Permanent Central al PDL. Bucurestiul a respins-o, solicitnd organizatiei din Brlad un alt nume. Brldenii au rspuns imediat, cu o candidatur „pe de-a gata”, a lui Vasile Ctlin Cupsan, care a fcut tot ce era omeneste posibil pentru a rmne subprefect. Biroul Permanent al Organizatiei PDL Brlad a luat n discutie candidatura, ns a sfrsit prin a o respinge n unanimitate. Spre deosebire de cele precedente, candidatura lui Traian Hulut nu a ntmpinat nici o opozitie, fiind acceptat att de filiala din Brlad, ct si de organizatia judetean si cea central.

3 COMENTARII

  1. Bine ca au fost schimbati.Pina acum a fost cea mai proasta combinatie.Niste lepre fara cuvint,fara coloana vertebrala,fara cap,fara constiinta.Avortoni si limbrici politici care nu au facut absolut nimic pentru acest Judet.Duca-se …………….unde a intarcat mutu iapa.Pleava politica,dar asa ne trebuie daca votam toti derbedeii care apoi isi aduc in functii toate scirbele si toti pupencuristii.

  2. Ce face???????? ai invatat multe ???Ai invatat doar cum se bei,cum sa-ti promovezi nevasta?,cum sa furi?,cum sa ti-o tragi cu femeia de serviciu? cum sa freci menta?,cum sa fugi de DNA? si spunei intr-un articol ca esti „soldatul devotat al Guvernului” Tu nu stii sa fii nimic,doar mirlania si parsivenia te mina in lupta,baiiiii mizerabilule.dar DNA nu te va lasa asa usor,sa stii.Ca mai sunt si oameni corecti ,pe lumea asta si te vor stirpi”handicapatule politic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.