Marian Srbu si-a deschis cabinet parlamentar la Vutcani

Deputatul Marian Srbu, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, a fost prezent, smbta trecut, n comuna Vutcani, la inaugurarea primului cabinet parlamentar din judet, din cele trei pe care le va deschide (unul n municipiul Brlad, altul n comuna Hoceni). Ministrul a declarat c, astfel, i va veni mult mai usor s rezolve direct unele dintre problemele cettenilor din colegiul n care a fost ales. „Am deschis acest cabinet n Vutcani, comuna n care am obtinut cel mai bun scor la alegeri. Cred c e nevoie ca ntre un parlamentar si cei care aleg dialogul s fie unul continuu, pentru c Romnia are, nc, mare nevoie de o comunicare mai bun ntre cei care decid si cei care suport aceste decizii. Anumite probleme care tin de finantare, de pensii, de alocatii, dar si cele care tin de birocratie, le voi putea rezolva n mod direct”, a delcarat deputatul PSD. Marian Srbu a precizat c n jur de o treime dintre problemele cu care oamenii vin la cabinetele parlamentare sunt „probleme personale, pe care ei le ntmpin n problemele cu birocratia”, a spus ministrul. La Vutcani, localitate n care Marian Srbu a fost votat de peste 90% din electorat, deputatul pesedist a fost ntmpinat cu pine si sare, nainte de a sustine primele audiente la cabinetul parlamentar.

Fr miracole!

Marian Srbu a declarat c actualul Guvernul nu are la ndemn solutii miraculoase, n conditiile crizei economico-financiare. „Eu sunt dispus s negociez absolut fiecare din revendicrile salariatilor sau reprezentantii sindicatelor, dar fac un apel la ratiune, fiindc nimeni nu poate s inventeze solutii miraculoase pentru c situatia economic si financiar este una destul de complicat”, a declarat Marian Srbu, care pune, n continuare, un mare accent pe sindicate. „Le reamintesc (sindicatelor, n.r.) c, la nivelul Ministerului Muncii, dialogul va fi ntotdeauna principalul instrument de rezolvare a problemelor lor, inclusiv a problemelor de ordin salarial”, a mai spus Srbu.

3 COMENTARII

  1. De ce unii conducatorii de institutii descentralizate nu vor sa respecte dorinta mamelor care au nascut un copil sau doi sa stea acasa si sa isi cresca copilul pina la virsta prevazuta de lege, sunt amenintate ca atunci cind se vor intoarce la serviciu nu vor mai avea postul
    se nasc mai multi rromi asta nu va da de gindit !!?.

  2. In data de 14 noiembrie 2008, domnul deputat de Murgeni Marian Sarbu solicita in schimbul unor sacose buletinele batranilor din satul Carja, dupa care lipea afisul sau peste cel portocaliu.
    Sa fi fost de pe atunci un semn ca vor ramane imbratisati la guvernare?!

  3. Domnul ministru si deputat de Vaslui Marian Sarbu ales parlamentar in Colegiu Murgeni poate va face demersuri plombarea drumului asfaltic Murgeni Beresti dar si a celorlante drumuri asfaltice din sudul judetului in aceasta primavara .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.