Concurs de muzica usoara si populara pentru copii

La sfrsitul acestei sptmni, cteva zeci de copii din judetul Vaslui se vor ntrece pe o scen amenajat la Cercul Militar Brlad, n cadrul etapei judetene a concursului de muzic usoar si popular Florile copilriei. Competit ia, aflat deja la a IX-a editie, se adreseaz tuturor copiilor talentati din grdinitele, scolile si cluburile scolare din orasele si comunele judetului. Concursul muzical se va desfsura pe categorii de vrst: 5-7 ani, 7-9 ani, 9-11 ani, 11-14 ani si 14-17 ani. Notele si premiile vor fi acordate de un juriu de specialitate, format din profesori de muzic si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui. Vor fi acordate diplome celor clasati pe primele trei locuri, dar si mentiuni, la fiecare din categoriile de vrst mentionate. Cstigtorii vor participa la etapa national a concursului Florile copilriei, aprobat n calendarul activittilor extrascolare si organizat de Ministerul Educatiei n colaborare cu Clubul Copiilor Spiru Haret, din Brlad. Acesta, aflat la a IV-a editie, se va defsura n luna iunie, tot n localitate. n urma premierii la faza national a concursului Florile copilriei, vom face o preselectie a copiilor care vor putea s participe la Mamaia copiilor . n anii precedenti, copiii din Brlad s-au descurcat bine si foarte bine att ca solisti si cu formatia, ct si ca instrumentisti. Sperm ca si acum s obtinem rezultate care s ne confirme valoarea, ne-a spus profesor Didi Epure, coordonatorul concursului. Pn acum, s-au nscris n jur de 60 de copii din Brlad, Husi, Vaslui si comunele limitrofe, iar nscrierile continu.

8 COMENTARII

  1. Buna ziua, ma numesc Ionela Petria, am 14 ani si sunt din Jud Valcea. As vrea sa ma insciu la acest concurs daca se mai poate! Am terminat Sc populara de arte si meserii Rm. Valcea, si deasemenea 4 ani de pian! Astept informatii! Va multumesc!

  2. Buna ziua,numele meu este Elena Lidia am 11 ani si sunt in anul intai la Scoala Populara de Arte la canto muzica populara din Brasov,as dori sa particip si eu la acest concurs,va rog frumos daca puteti sa-mi trimiteti si mie datele cum ma pot inscrie la acest concurs pe adresa de email trimisa de mine,va multumesc frumos.

  3. Buna ziua,numele meu este Elena Lidia am 11 ani si sunt in anul intai la Scoala Populara de Arte la canto muzica populara din Brasov,as dori sa particip si eu la acest concurs,va rog frumos daca puteti sa-mi trimiteti si mie datele cum ma pot inscrie la acest concurs pe adresa de email trimisa de mine,va multumesc frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.