Miss si Mister Martisor n uniforma scolara si-a desemnat cstigatorii

La Casa de Cultur Constantin Tnase Vaslui a avut loc, vineri si smbt, n organizarea institutiei gazd si a Inspectoratului Scolar Jude- tean, cea de a IV-a editie a concursului Miss si Mister Mrtisor n uniform scolar, actiune dedicat elevilor de clasele I-IV. n cele dou zile ale manifestrii, pe scena institutiei de cultur au urcat 59 de perechi de la toate scolile din orasul reedint de judet, dar si de la unele scoli din mediul rural. Demn de apreciat a fost prezenta a trei perechi de la scoala Special pentru surzi, din Vaslui. De altfel, cei sase copii au si primit diplome speciale pentru participare. La final, cei mai buni dintre cei mai buni au fost: Perechi: Ana Maria Lupu/Alexandru Pantilimon (clasa I) Denisa Tiron/Nicolae Petcu (clasa a II-a) Laura Condurache/Georgian R- chit (clasa a III-a) Alexandra Topor/Andrei Mardare (clasa a IV-a) Individual, fete: Medeea Lungu (clasa I) Denisa Nechita (clasa a II-a) Beatrice Corozel (clasa a III-a) Teodora Burlacu (clasa a IV-a) Bieti: Robert Ionescu (clasa I) Adrian Radu (clasa a II-a) Alexandru Pricop (clasa a III-a) Bogdan Lupu (clasa a IV-a) A fost o manifestare ct se poate de reusit. Ne bucurm c a fost o actiune cu multi participanti. Mai mult ne bucurm pentru c mare parte dintre concurenti s-au prezentat bine si foarte bine. Am avut o misiune destul de ingrat, ns mi place s cred c ne-am achitat cu brio. Membrii juriului au ales n unanimitate cel putin dou perechi. Ne-au plcut n mod deosebit perechile formate din Denisa Tiron si Nicolae Petcu si Alexandra Topor si Andrei Mardare. Dorim s facem cunoscut pentru elevi, printi si nvt tori, c am dorit s fim ct mai corect i si mai echidistanti. Corectitudinea noastr nu trebuie pus nici un moment la ndoial, a declarat Daniela Visu, presedintele juriului.

4 COMENTARII

  1. Ok cu ce sa incep daca imi vedeti numele mardare andrei in articol este adevarat am luat miss si mister martisor. La sfaritul concursului m-am simtit foarte flatat afland ca nu se dau diplomele direct…in special vroiam sa stiu daca am avut uniforma buna pt dans sau altceva ii dau mare dreptate lui mariam

  2. la orice concurs de miss anuntarea castigatorilor si premiile se dau la sfirsitul spectacolului , nu dupa doua – trei zile . . . trimise pe la scoli . Va bateti joc de copiii care au muncit .

  3. numele corect al castigatorului clasa I este:

    Perechi: Ana Maria Lupu/Alexandru Pintiliasa si nu Alexandru Pantilimon . multumim

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.