Primaria Vaslui are un nou purtator de cuvnt

De la nceputul acestui an, Primria Vaslui are un nou purttor de cuvnt, n persoana Georgianei Tofan. Absolvent a unei facultti de filologie, Georgiana Tofan a mai lucrat ca profesor la Colegiul Economic „Anghel Rugin”. n cele din urm, a ales s intre n administratia public local, cstignd concursul organizat la sfrsitul anului trecut. „Va fi alturi de mine la orice ntlnire intern sau extern, la orice fel de sedint, va ntocmi agenda zilnic a primarului. Pentru orice problem legat de institutia primarului, v puteti adresa cu ncredere purttorului de cuvnt, care are acces la informatiile tuturor serviciilor din subordine”, a precizat Vasile Pavl, primarul municipiului Vaslui.

23 COMENTARII

  1. nu stiu ce sa spun despre acest primar.doar stiu ca si a pus copii pe functii mari si ca afacerile cu flori si strazi.. sunt in custodia lor asa ca are si acum un nou purtator de cuvint [tot familie ceva] sau poate ca nu e familie..dar e interes sigur. hai fratilor sa fim onesti. fiecare fura si se gindeste sa umple sacul. ce daca face curatenie in oras pune flori. e interes,, pt ca copii lui sa cistige bani ca baga cam mult la jocurile lui ofilica, dar nu asta e problema cea mare. e ca e om ros si te feresti de omul asta nu are cum sa fie bun asa ca nu va mai amagiti oameni buni ne trebuie munci [adica economie] prin asta dam prosperitate orasului cit si noua.. nu pot sa concep cum se bucura lumea..va veni zile grele si mai grele din septembrie..sa nu mai zic la iarna..si lumea, zice ca ne om descurca si noi cum vom putea.. dar ei nu vad ca nu au cum doar ca erau invatati ca pe vremea lui CEASCA sa traiasca din economie..si asa nu vad mare problema asta cei de peste 35 de ani dar tineretul asta? ei nu sunt invatati..? ei au vazut multe libertate democratie? cum vor trai cund nu au asigurat nimic? si apoi suntem ultimul oras din tara si avem preturi egale ca la bucuresti..va spun eu de ce[ E FOAME TARE]

  2. VA ROG SA MA IERTATI CA FAC UN COMENTARIU PE ACEST BLOG DAR AM AJUNS TIRZIU IN CAMERA CU TELEVIZOR DAR AM INTELES PRIMARU VASLUIULUI ESTE CEL CARE A ELIBERAT NUMERE LA MASINI PENTRU CIRCULATIE IN COMUNA NU AM INTELES PREA BINE DAR DUPA PAREREA MEA A FACUT BINE IN FELUL ACESTA ERAU ASIGURATE MISLOACE DE TRANSPORT IN PERIOADA CAMPANIEI IN CE PRIVESTE POLITIA RUTIERA ARE SI IA DREPTATE IN FELUL EI DAR TININD CONT CA DRUMURILE AU FOST INPARTITE IN DRUMURI COMUNALE SI JUDETENE CARE LA RINDUL LOR LEAU INPARTIT IN VEDEREA CONDUCERI CIT MAI PUTIN PE DRUMURI ZIS PUBLICE PINA LA URMA TOATE SINT DRUMURI PUBLICE DACA O LUAM DUPA CIRCULATIE DAR IN COMUNA CRED CA PRIMARUL ARE DREPTATE DECI SINT DRUMURI COMUNALE SI DEACORD CU POLITIA COMUNALA CRED CA POATE SA LASE INCONTINUARE NUMERELE OAMENILOR SI SA NU MAI LI SE INTOCMEASCA DOSARE PENALE UNDE CIRCULA CU MASINA IN COMUNA DECI NU CRED CA A FACUT CEVA RAU PRIMARU RESPECTIV POLITIA ESTE DIRIJATA DE PRIMARIE SI NU POLITIA DIRIJEAZA PRIMARIA STIU CA DADUSE O LEGE CU TREI LUNI PE AN DE CIRCULATIE IN CAMPANIA AGRICOLA POATE SIO REAMINTESTE CINEVA , SINT FRONTUL DEMOCRAT ROMIN MIRICA , VA ROG NU PUNETI BETE IN ROATE LASATI COMUNILE SA LE CONDUCA PRIMARI SI SEFI DE POST DIN COMUNILE RESPECTIVE INITIATIVA PRIMARULUI A FOST BUNA CINE PARASESTE COMUNA FARA APROBARE ESTE RASPUNZATOR EXISTA SI EXISTA AMENDAMENTE SI IN CIRCULATIA RUTIERA SAU ATI MODIFICATO PENTRU HOTII SA FIE DUSE PE TRAILERE DIN COMUNA IN COMUNA REVENITI SI INDREPTATI DACA ATI MODIFICAT LEGEA STIU CE SPUN FACETI CA CIRCULATIA PE DRUMURI SA FIE CUNOSCUTA SI DE COPII NU CU MASURI DE PRIM AJUTOR CUM ATI INCEPUTO SI MASURI DE PREVENIRI A ACCIDENTELOR DEOCAMNDATA ATIT SI SA AUZIM DE BINE SI CU POLITIAA FEL FRONTUL DEMOCRAT ROMIN MIRICA .

  3. CE SE MAI AUDE DE AJUTORUL PENTRU ANCALZIRE,STIE VREO CINEVA CEVA? SE MAI DA ANUL ASTA,DLE PRIMAR?A VENIT IARNA DUPA CUM BINE VEDETI SI DUMNEAVOASTRA,SE MAI DA ANUL ASTA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.