Cruciada mpaduririlor continua

n 2007, Directia Silvic si Directia pentru Agricultur si Dezvoltare Rural Vaslui au identificat, pe raza a 32 de comune, 5.195 ha terenuri degradate, proprietate public, privat si proprietti particulare, pe care se puteau face mpduriri. n 2008, la propunerea Directiei Silvice, s-a reluat actiunea de identificare a terenurilor degradate din judet. La rndul lui, Consiliul Judetean a identificat pe terenuri proprietate public sau privat de la nivelul altor 39 unitti teritoriale o suprafat posibil de mpdurit de 1.340 ha. Datele au fost prezentate, ieri, la sedinta Colegiului Prefectural, de ctre Lucian Copacinschi, directorul Directiei Silvice, care a declarat c mpdurirea suprafetelor identificate presupune un efort financiar considerabil, dar institutia pe care o conduce va face toate demersurile necesare pentru a duce aceast actiune la bun sfrsit.

3 COMENTARII

  1. impadurirea caror proprietari? cine este copacinschi? ruda celui cu oamenii de afaceri din vaslui? dumnezeu nu are nici o legatura cu hotii, desi ar trebui sa le traga cate o palma daca oamenii legii nu vad si nu aud (stiu ei de ce).

  2. Opriti dezmatul,furturile si taierile ilegale.Ce face POLiTIA,ce fac padurarii,PROTECTIA MEDIULUI si alte organe abilitate.PREFECTURA si CONSILIUL JUDETEAN dorm in papusoi.Drujbele,fierastraiele si topoarele hotilor lucreaza din greu in toate padurile vasluiene.Carutele si chiar utilaje grele cara material lemnos atit ziua cat si noaptea.3 milioane caruta,vand tiganii din Fundoaia si Capusneni.Asa ceva nu s-a mai intamplat nicicand pe la noi,bata-va DUMNEZEU de banditi si de hoti la drumul mare.Rusine sa va fie animalelor!!!!!Afara cu Copacinschi si politistii corupti.HUUUUUUOA!

  3. Scriptic este bine . Faptic este dezastru . Cruciada defrisarilor poate intra in cartea recordurilor. Minciunile statistice sunt frumos colorate.Practic mii de hectare asteapta sa fie muncite de extraterestri deoarece autoritatile judetene se simt bine in birouri facind bilanturi pe hirtie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.