Cercetat pentru braconaj

Vineri, 6 februarie, n urma unei actiuni desfsurate de politisti din cadrul Serviciilor Arme, Explozivi, Substante Toxice Vaslui si Bacu, a fost identificat un vntor din Brlad, n vrst de 68 ani, care exercita vntoare pe fondul de vntoare nr. 52 Glvnesti, judetul Bacu, aflat la limita dintre judetele Vaslui si Bacu, fr a detine autorizatie n acest sens. Brbatul este acum cercetat pentru comiterea infractiunilor de uz de arm letal fr drept si braconaj cinegetic. De asemenea, arma suspectului a fost indisponibilizat n vederea cercetrilor. Brldeanul este membru vntor si detintor al unui permis de arm din anul 1986.

4 COMENTARII

  1. Cine vaneaza in zona HUSI,CRETESTI CRASNA? …fara autorizatie?,dar impreuna cu alti JMECHERI din VASLUI,HUSI….etc?????/////???Este PRIMAR…..oare cine o fi…..MILITIA NU STIE CA E CU ELLLLL

  2. oamenii merg la vanatoare fara autorizatii dearece cei din conducera AJVPS dau autorizatii numai pe spagi si un pensionar nare bani pentru nevoile zilnice, dar pentru a mai da spaga la niste excroci care i-au salariile din cotizatiile vanatorilor.

  3. Nu e nici o problema , sa faca un demers la COCO IRIMIA , consilierul de la prefectura Vaslui si o sa il mediteze la cum se scapa cu fata curata intr-un dosar de braconaj, ca el stie bine .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.