Au nceput nscrierile pentru concursul Miss si Mister Martisor n uniforma scolara

Casa de Cultur „Constantin Tnase” Vaslui organizeaz, n colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si Consiliul Consultativ al nvttorilor, n zilele de 27 si 28 februarie, cea de-a patra editie a concursului municipal „Miss si Mister Mrtisor n uniform scolar”. Manifestarea este destinat elevilor de la clasele I pn la a IV-a. Pentru o prezentare ct mai bun, este de preferat ca participant ii s fie desemnati n urma unor preselectii tinute n scoli. nscrierile se vor face pe baz de fise, care urmeaz a fi trimise pe adresa institutiei organizatoare pn n data de 20 februarie. Conditiile de participare sunt: fizic plcut, rezultate bune la nvttur si talent pentru cel putin un gen artistic la alegere (muzic, dans, umor, recitri, teatru, jocuri etc.). Vor fi trei probe, dup cum urmeaz: prezentare general plus proba de uniform scolar, prob artistic la alegere si prob de dans perechi. Vineri, 27 februarie, vor concura cei de clasele I-a si a II-a, pentru ca a doua zi s fie prezenti pe scen cei din clasele a III-a si a IV-a. ntre probele artistice, vor fi prezentate numere artistice de ctre tineri din cadrul „Studioului tnrului artist”. Juriul va fi alctuit din reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean, presei si cadre didactice (nvttori). Primii clasati vor primi diplome si premii n obiecte.

4 COMENTARII

  1. Este un concurs benefic copiilor si acestia sunt imbuibati la ore cu literatura voastra.Lasati-i sa stie sa socializeze.Ii chemati la pragatire cu bani in acest timp , nu?

  2. Numai la Vaslui am auzit de organizarea in fiecare luna a cite unui concurs de miss. Dar de acest tip de concurs chiar nu am mai auzit???????Cum permiteti DOMNILOR INSPECTORI de la ISJ sa se organizeze asa ceva? Sau sunteti mindri de Alina Plugaru si va ginditi ca poate mai recidiveaza cineva inca de la virsta asta?
    Mai bine indemnati cadrele didactice sa organizeze concursuri de literatura sau protectie a mediului.
    Sau nunteti mindri de rezultatele pe care le aveti in judet in domeniul educatiei, care este la pamint in Vaslui.

  3. Mare porcarie acest Miss si Mister Martisor…Suntem la cheremul unor afaceristi marunti gen Simionica si Baciu de la ISJ.Rusine invatatorilor care le sustin tampeniile pentru puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.