A fi sau a nu fi spital de urgenta…

n acest an, Spitalul Municipal de Urgent „Elena Beldiman” din Brlad va fi supus unei evaluari, n urma creia se va hotr soarta institutiei spitalicesti. Rezultatele acesteia vor decide dac spitalul va rmne n continuare unitate de urgent aflat n subordinea Ministerului Snttii sau va trece la Consiliul Local Brlad. La acest lucru va contribui si adresabilitatea foarte mare a pacientilor din localitate, comunele nvecinate si chiar din alte judete. „Dup stabilirea criteriilor, comisia de evaluare va hotr dac vom functiona si pe viitor ca spital de urgent. Ca obiectiv managerial, noi vrem s mergem nainte ca spital de urgent de important regional sau chiar judetean. Adresabilitatea pentru urgente demonstreaz c am avea conditii s aspirm la acest deziderat. Rmne s vedem cum ne vom desfsura activitatea n conditii normale”, ne-a spus managerul spitalului, Dionisie Lefter. Dac, n urma evalurii, i va fi schimbat titulatura, acest lucru va nsemna si reducerea fondurilor primite de la Casa Judetean de Asigurri de Sntate Vaslui, dar si o posibil nencredere manifestat de pacienti, care vor prefera s mearg distante mai mari, pn la un spital de urgent sau judetean.

3 COMENTARII

  1. bravo ana… buna initiativa… si eu votez pentru spital de urgenta..mai ales ca acum am inteles ca s-a adus si tomograf.. Astia de la guvernare vor sa distriga de tot economia barladului, sa ne duca de rapa…dupa rulmenti se iau de spital…. ce mai urmeaza…bisericile? si scolile…..

    Sa supunem la vot cine e pentru spital de urgenta…

  2. STIMATI CONCETATENI,AVAND IN VEDERE CRIZA FINANCIARA CARE S-A ABATUT ASUPRA INTREGII LUMI SITUATIA PE CARE O INTAMPINA CELE MAI IMPORTANTE INTREPRINDERI DIN MUNICIPIUL BARLAD,SA FACEM TOT POSIBILUL CA MACAR SPITALUL NOSTRU SA RAMANA CA SPITAL DE URGENTA.DE ACEEA VA RUGAM SA LUATI INITIATIVA. BARLADENI UNITI-VA……DOAMNE AJUTA!!!!!

  3. Dragii mei barladeni ,faceti tot posibilul daca este nevoie iesiti si in strada pentru a reusi ca in orasul nostru sa avem macar un spital de urgenta, sa cautam sa aducem doctorii si asistentii cei mai buni chiar si care au experienta afara,numai asa vor putea disparea mita si coruptia si veti avea mai multa incredere in cadrele medicale.Este pacat pentru toti locuitorii acestui frumos oras in care mi-am petrecut copilaria sa-l lasati fara un spital de urgenta , barladeni -uniti-va….. vo doresc noroc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.