Medic de mprumut, la Spitalul de Urgenta Brlad

Un medic rezident din Iasi, specializat n urgente, va fi trimis, pentru o lun, la Brlad, salvnd, astfel, Spitalul Elena Beldiman, care de ani buni nu are un medic cu o asemenea specializare. Criza medicilor de urgent care afecteaz judetul Vaslui continu, ns, s persiste, nentrevzndu-se nici o rezolvare. Criza medicilor de urgent dinuie de ani buni n judetul Vaslui, care nu are dect un singur medic cu aceast specializare, n persoana doctoritei Carmen Pisieru, care si desfsoar activitatea la Spitalul Judetean de Urgent. Conducerea Spitalului Elena Beldiman, din Brlad, de asemeneau unitate de urgent, s-a gndit la o rezolvare provizorie a situatiei pe care o traverseaz, trimitnd o solicitare pentru medici de urgent la SMURD. Solicitarea s-a referit la efectuarea de grzi n cadrul Compartimentului de Primire Urgente. Misiunea a fost acceptat de un medic rezident n medicina de urgent, n anul II, care, n prezent, lucreaz n Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Sfntul Spiridon, din Iasi. Pentru o lun, acesta va face grzi la spitalul din Brlad. ns, binenteles, criza medicilor de urgent din judetul nostru va continua s afecteze spitalele, prea curnd rentrevzndu-se nici o solutie.

7 COMENTARII

  1. In Romania nu numai medicii de urgenta sunt deficitari dar si numarul neurologilor, psiatrilor si neuro-psihiatrilor de copii extreme de mic (nici macar din cit este necesar; Timisul sta ceva mai bine si bineinteles Bucurestiul; in Moldova, numai Suceava sta ceva mai binisor). Neurogii de copii sunt pasari rare deorece neurogia infantila este o specialiate extrem de grea si rezidentii nu prea se inghesuie sa o faca. Sunt judete care nu au nici unul dar voi aveti in judetul dv unul dintre cei mai buni nerologi de copii din Moldova, pe numele ei Eva Cojocaru, daaaaaaaar-in curind de la Birlad- ea va vrea sa plece si unde credeti? La Galati? Pentru ca acolo i se va oferi locuinta (ei si celor 3 copii ai ei) + oportunitatea de lucra si in invatamintul universitar in afara de spitalul de copii Galati, ceea ce voi nu reusiti sa faceti. La Congrese si seminarii totii colegii o sfatuiesc sa plece din judetul vostru; Pacat! De ce v-am scris astea? Pentru ca m-am nascut in Vaslui, pt ca informatiile de mai sus sunt reale 100% si pt ca ma doare sufletul cind vad ca jutetul Vs isi pierde specialistii printre degete.

  2. De doctorul Cristian Vladu nu ati auzit?De ani buni lucreaza la serviciul de urgenta a spitalului din Barlad si are specializare in domeniu.Mai documentati-va, mai cititi….E greu cu profesia asta!

  3. exist? un obosit de medic se nume?te DOLEA repet DOLEA, nu cunosc prenumele dar nici nu merit? re?inut pentru c? este o nulitate de medic care printre dou? pahare acord? asisten?? medical?, iar n urma interven?iilor sale oamenii se aleg cu sechele pe via??

  4. Dl. Reporter ar trebui penalizat la salariu pentru proasta documentare. Medicii rezidenti anul 2 nu au voie sa faca garzi. Legea 95/2006 (lege spitalelor).

  5. Domnule reporter documenteazate frate ca rad si curcile de tine!

    Pentru scurta ta inforemere la Barlad exista medic urgentist in persoana Dr.Terchi si au venit trei medici de la Iasi nu unul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.