Casa de Cultura Brlad are blog. Si bine face!

ncepnd cu luna noiembrie a anului trecut, Casa de Cultur „George Tutoveanu”, din Brlad, sia creat un blog, menit s vin n sprijinul colaboratorilor institutiei, dar si al tinerilor interesati. Adresa acestui blog este http:// casasindbarlad.blogspot.com si ofer, n timp real, informatii despre toate activittile organizate de institutia de cultur, precum si informatii adresate n special studentilor din localitate, cu att mai mult cu ct cteva facultti ale Universittii „Moldova” Iasi si desfsoar cursurile si n incinta Casei de Cultur. „Din luna decembrie 2008, avem si noi un blog, pe care cei interesati pot afla tot felul de informatii despre noi. Cu alte cuvinte, aici pot afla cu cteva zile nainte despre expozitiile, lansrile de carte, comemorrile marilor personalitti locale si nu numai, sau despre activittile din cadrul proiectului international S fim antidrog!”, ne-a spus profesorul Mariana Sava, bibliotecarul institutiei. Ca orice blog care se respect, si cel al Casei de Cultur ofer oricui posibilitatea de a-si da cu prerea n legtur cu manifestrile organizate sau alte teme propuse.

4 COMENTARII

  1. Nu va mai plangeti atat …. ca saraci ati fost de cand v-ati nascut si saraci vom ramane…. atat va place sa va plangeti … romani astia mizerabili oameni … tot timpul numai dupa pomana.

  2. Lipsea numai asta barladenilor,acum ca au si acest blog,pot sa traiasca fericiti si linistiti,pana la adanci batranete,chiar daca pensia este mica si pastile mai scumpe,chiar daca nu au ce sa manance intr-o zi intra in blog: si toate necazurile sunt neutralizate.va multumim

  3. Acest bolg e foarte util pentru amatorii cumparatori ai diplomelor din mucava platite, cu care in ultimi ani, …s-a umplut tara! Apropos, …cum scriem ,,sia creat”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.