E buget de saracie!

Pe fondul crizei economice, primarul Brladului, Constantin Constantinescu, a nceput s taie n carne vie. Pentru a da un exemplu cettenilor sraci din oras, ieri, n cadrul primei sedinte cu subordonatii din acest an, edilul sef a tunat si a fulgerat la adresa unor sefi de servicii sau doar a unor simpli „plimb mapa”. El nu s-a sfiit s afirme despre unii c nu-si justific salariul si c vor fi primii care vor simti pe pielea lor criza economic. „Bugetul local pe acest an va fi mult sub cel din anii trecuti. Vom fi nevoiti s lum niste msuri foarte dure, pentru a putea s ne descurc m. Am redus, deja, cu trei masini parcul auto si m gndesc dac s mai reduc. De asemenea, vom fi nevoiti s stm pe strad s supraveghem lucrrile, pentru ca pierderile de beton s nu mai fie de 30- 40% ci de doar 5%. E buget de srcie!”, a declarat indignat Constantinescu. Edilul sef a continuat pe aceeasi linie: n acest an, nu se vor mai majora salariile, nu se vor mai plti orele suplimentare si nu se vor mai da tichete cadou. Totodat, salariatii care sunt nscrisi n anul I, II sau III la studii postuniversitare vor trebui s-si nghete anul. Asta deoarece nu li se vor mai plti taxele aferente de ctre Prim rie. De asemenea, o alt msur, extrem pentru unii angajati, este a redistribuirii celor care nu-si fac treaba. „Ctiva angajati, care se cred baroni de primrie, si care doar se fac c muncesc vor fi primii care vor zbura dac va veni ordin de la Guvern s reducem personalul. Nu vom da afar pe nimeni deocamdat, ns vor trebui s se mute la alte servicii. Nu va mai putea face nimeni ce-l taie capul, sa vin cnd vrea si s plece cnd vrea! Oamenii mi spun c v vd toat ziua prin oras, la cumprturi n loc s v faceti treaba. Nu se poate asa ceva! Sunt vremuri grele si le tratm cu seriozitate”, a continuat primarul. Pentru a continua cu m- surile luate la nivelul salariatilor din toate serviciile, Constantinescu a precizat c, ncepnd cu 2 februarie, intentioneaz s anuleze toate telefoanele de serviciu. n ceea ce priveste Zilele Culturale, Festivalul Berii si Srbtoarea Toamnei, acestea se vor desfsura n acest an ns la scar redus. Dac nu vor fi sponsori, nu se vor mai aduce nume mari pe scena brldean si nici nu vor mai fi traditionalele focuri de artificii. Nici femeile nu se vor mai distra n cadrul petrecerii organizate de 8 Martie, ntruct costurile ar fi prea mari.

6 COMENTARII

 1. Mai „cipy” ,esti prost sau te dai desteptul zilei, „incultivatule”?!
  Nea titel este fratele tau – asa se pare – din rindurile scrise cu picioarele de tine.

 2. un primar abolut incultivat si numai el.nea.ieri banca nationala indemna romanii sa consume mai putin sa stranga cureaua.ca sa vedeti ce oameni incompetenti conduc sistemul financiar…ori tocmai acest motiv alimenteaza criza finaciaro-economica,scaderea consumului.oameni pt ca industriile serrviciile turismul agricultura sa fie profitabile trebuie sa existe consum.niste idioti dezgustatori.la fel nea titel asta.inceraca sa intimideze in primul rand salariatii,sa nu mai faca cumparaturi.esti sub orice critica

 3. cu alte cuvinte angajatii pimariei pot face o facultate pe banii primariei?
  …”
  Totodat, salariatii care sunt nscrisi n anul I, II sau III la studii postuniversitare vor trebui s-si nghete anul. Asta deoarece nu li se vor mai plti taxele aferente de ctre Prim rie.”….

  frumos..mai mult nu am ce sa zic….voi stiati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.