Vasluian trimis în judecata dupa ce a încercat sa mituiasca un politist

10
854

Procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecatã, în stare de arest preventiv, a inculpatului C. M., pentru sãvârsirea infractiunii de dare de mitã. Cazul a fost instrumentat la nivelul Directiei Generale Anticorup- tie (DGA) – Biroul Anticorup- tie pentru judetul Vaslui. La data de 27 noiembrie 2008, a fost înregistrat denuntul sefului Postului de Politie Voinesti, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, cu privire la faptul cã C. M. i-a promis, în mod repetat, sume de bani pentru a nu mai continua cercetãrile în dosarul penal în care era cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fãrã a poseda permis de conducere si sub influenta bãuturilor alcoolice. Pe 28 noiembrie, ofiterii DGA l-au prins în flagrant pe C. M., dupã ce acesta i-a oferit sefului Postului de Politie Voinesti suma de 180 euro pentru a nu continua demersurile legale privind solutionarea dosarului penal. Dupã realizarea flagrantului, procurorul a emis ordonanta de retinere a învinuitului pentru 24 ore, pentru sãvârsirea infractiunii de dare de mitã, faptã prev. de art. 255 CP, cu aplicarea art. 7, alin. 2, din Legea nr. 78/2000 republicatã. Pe 29 noiembrie, Tribunalul Vaslui a emis mandat de arestare preventivã pe o perioadã de 29 zile. Vasluienii care vor sã sesizeze fapte de coruptie ale functionarilor Ministerului Internelor si Reformei Administrative se pot prezenta la sediul DGA Vaslui, din municipiul Vaslui, str. Mihail Kogãlniceanu nr. 25, sau pot suna la numãrul de telefon 0235/303.282 sau la 0 800 806 806 – linia telefonicã gratuitã a DGA.

10 COMENTARII

 1. Sa vedeti ce frumos a fost cand un radar de dupa copaci, adica de dupa ultima casa, din SOLESTI m-a prins cu 65km/h. Pai cum naiba daca s-a terminat zona locuita sa nu o calci. Frumos este ca la intrare in Vaslui eram oprite doar 4 masini care nu aveam numere de Vs. Rusine MILITIEI ROMANE!!!

 2. normal sa nu ia bani ca la tara are vite multe pe masa pe tacsu si tote neamurile dar pe astia de la oras nu ii vede nimeni pe nastase ca ia spaga cu vagonul ascultati telefoanele lor

 3. Pai normal ca i-a facut cheie… erau din acelasi sat, se cunosteau, nenea militianu a facut exces de zel doar pentru ai face un craciun fericit aluilalt…
  180 e de la un strain erau buni… juma de porc de craciun…pacat ca se cunosteau ca de nu unu era bine mancat si unu era inpat cu nevastasa…

 4. Mie mi-ati numarat ouale si spaga am luat cu vagonu, asa ca exemple se dau cu astia de 180 €. In orice caz voi afla de jegul de politoi si il fac eu. In loc sa refuze politicos ploconul, l-a aranjat. Esti un mare dobitoc si la pensie nu ajungi mai porcule.

 5. da’ militianu de ce tot tergiversa dosarul ?
  daca l-au si arestat pe zisul mituitor
  care putea ramane liber pana la verdictul final,
  decidentii sa observe ca le-a si umblat
  vantul Scripturii prin buzunare !
  ala care bate unde vrea !

 6. Bine a-ti facut D-le politist nu era deajuns ca avea dosar penal,l-ati mai bagat si la dare de mita!Ce-ati zis lasa ca-l infund eu de nu mai poate sa mai scape!Omul acela nu are familie ?V-ati gandit un pic ca va bate D-zeu de ceea ce a-ti facut acum in prag de sarbatori?

 7. -cred ca politistul l-a influentat, erau oameni care se cunosteau. Nu cred ca asta este munca de un an de zile a unui serviciu seerrios. Astept masuri serioase in zona politistilor corupti, inainte de a cerceta cei de la forul superior. Dar aici zona este minata, iei masuri, ai initiativa, esti ,,avansat” sau faultat la calificativ si a.m.d.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.