De Revelion, vasluienii joaca n familie

Putini vasluieni au ales, n acest an, s plece de Revelion n statiunile de la munte. Majoritatea celor care au decis s plece sunt tineri, care si-au rezervat locuri la pensiuni cu multe sptmni n urm. Cei mai multi au ales ns varianta acas, prefernd ca trecerea n noul an s o petreac n familie. Motivele pentru care au recurs la aceast variant depind de la caz la caz: pentru unii a intrat n traditie, iar pentru altii, o pliere pe bugetul disponibil. Dac nu vom petrece Revelionul ntr-un cadru familial plcut, atunci cred c vom merge undeva unde s ne simtim bine, probabil ntr-unul dintre localurile din oras, ne-a declarat Doina Catan, din Vaslui. Cel mai corect mi se pare ca srbtorile s le petrec acas, n snul familiei. Nu voi merge n localuri, nu pentru c ar costa foarte mult, dar vreau un moment de intimitate mcar de srbtori. n localuri e mult lume necunoscut, asa c prefer un Revelion n familie, a afirmat Dan Popovici. De Revelion voi sta acas, datorit faptului c am copil destul de mic si vreau ca n noaptea dintre ani s fie toat familia mpreun. n familie e cel mai bine. Dac as avea un salariu care s-mi permit, probabil as petrece un Revelion modern, ntr-unul din localurile din oras, spune si Ioana Dudu, din Vaslui. Cei mai tineri s-au gndit la un mod de a-si petrece noaptea de Revelion care s vin n concordant cu nevoia lor de miscare, de actiune: Ziua de 31 o vom petrece ntr-un mod inedit: vom fi psri cltoare, vom merge la rude si la prieteni, c asa-i frumos. La ora 12.00 vom fi n centrul orasului, pentru a ciocni un pahar de sampanie cu cei de acolo, a spus Dan Pistol.

1 COMENTARIU

  1. In fiecare an am stat acasa in fata TV, sa organizeze si pentru cei cu salarii mici, pensii mici, revelion asa cum organizeaza Vanghelie in fiecare an si oamenii ar trrbuir ds se simta f .f. bine.
    Sa se afiseze din timp la afisierul Casa de cultura Vaslui, locurile unde se pot desfasura revelioane, pretul, si cred ca va fi bine si pentru vasluienii modesti. Tmpul trece, si nu e bine sa stai in fata TV…si sa petreci numai cu neamurilesa mai iasa oamenii in lume, ca viata e scurta….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.